good things take time
interior lane sfeer

Trip Down Interior Lane

Dit idee is ontstaan uit mijn behoefte om te delen, te praten & inspireren bij interieuruitdagingen!

Al langer liep ik met het idee rond om in een kleine groep mijn ervaringen te delen en jou verder te helpen in je eigen InterieurAvontuur, waar jij je op dit moment in bevindt.

Omdat ik zelf erg gevoelig ben voor de sfeer in de omgeving,  vind ik de locatie van deze trip erg belangrijk! Deze moet kloppen met wat we doen.

De oude Gelderlandfabriek in Culemborg heeft voor mij de juiste sfeer van ontspanning & creativiteit.

Hoe ziet de invulling van de Trip Down Interior Lane er dan Concreet uit?

Op 3 zaterdagochtenden ‘lopen’ we samen de Trip Down Interior Lane. Op deze manier verkrijg je de inzichten en die passende, persoonlijke handvaten.

Op die ochtenden gaan we Concreet aan de slag met een eigen gekozen ruimte, die je aan wilt pakken.

Van je Hoofd, via je Hart, naar je Huis…….

En daarnaast vul ik dit aan met mijn persoonlijke begeleiding en met trips & trics, die ik in de afgelopen 18 jaar als Interieur Vormgever heb vergaard.

Ik zeg 1+1 = 3!

Omdat ik altijd pleit voor persoonlijk contact en het leren kennen van de mensen, die ik mag helpen, is er van te voren al een contactmoment. Dit kan een ‘live’ afspraak zijn, maar telefonisch of per zoom is ook mogelijk.

Een goede voorbereiding is het halve werk:)

Om de groep persoonlijk te houden, hou ik het aantal deelnemers op max 6 personen. Hierdoor is er meer ruimte voor persoonlijke vragen & uitdagingen. Ook ervaar ik, dat de deelnemers in een kleine groep, samen ook tot mooie oplossingen komen.

Dit zijn 3 zaterdagochtenden van 9:30 – 12:30 uur in de oude Gelderlandfabriek in Culemborg. Dit ligt aan het Station en parkeren is hier gratis.

Uit ervaring weet ik, dat zodra je echt met jouw interieurplan aan de slag gaat, er altijd nog vragen en uitdagingen zijn, waar je graag nog even een reactie of feedback op wilt.

Iets op een juiste manier starten, vind ik heel erg belangrijk, maar minstens zo belangrijk vind ik het qua gevoel goed afsluiten van het proces.

Vandaar mijn idee, om deze Trip Down Interior Lane goed af te sluiten in de vorm van een terugkom-ochtend. Hierbij krijgt iedereen nog de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele resultaten al te delen. Dit zal plaatsvinden in het restaurant La Volta in de Gelderlandfabriek.

Enthousiast, maar nog vragen?

Mail, bel of app me en ik licht het e.e.a. graag toe.

Data:

Zaterdag 23 oktober 09:30 – 12:30

Zaterdagmorgen 6 november 09:30 – 12:30

Zaterdagmorgen 20 november 09:30 – 12:30

Terugkomochtend in overleg

Voor € 333,00 loop jij deze herfst samen met mij mee in de Trip Down Interior Lane!

Je weet het al en wilt je aan melden,  dan kan dat via contact of telefonisch op 06-146 88 208.

Tot ziens in de Gelderlandfabriek!