interieur ontwerp ibizalounge

Trip Down Interior Lane

Je hebt feeling met interieur en je weet heel goed wat je mooi vindt en wat niet. Een compleet interieuradvies heb je niet nodig. Maar een workshop, bied je niets extra’s.

Dan is deze Trip Down Interior Lane met mij echt iets voor jou!

Je hebt je eigen ideeën, maar mist de tools, tips & trics om tot een geheel kloppend plaatje voor jouw ruimte te komen.

Door 3 zaterdagochtenden met mij mee te ‘lopen’ in mijn Trip Down Interior Lane, krijg je dat inzicht en die passende, persoonlijke handvaten.

Op die ochtenden gaan we Concreet aan de slag met een eigen gekozen ruimte, die je in wilt richten. Maar daarnaast vul ik dit aan met mijn persoonlijke begeleiding en met trips & trics, die ik in de afgelopen 18 jaar als Interieur Vormgever heb vergaard. Incl. koffie, thee & wat lekkers.

Ik zeg 1+1 = 3!

Omdat ik altijd pleit voor persoonlijk contact en het leren kennen van de mensen, die ik mag helpen, is er van te voren al een contactmoment. Dit kan een ‘live’ afspraak zijn, maar telefonisch of per zoom is ook mogelijk. Dit zal ongeveer 1 uur zijn.

Ook ontvang je van mij per mail een vragenlijst, die mij meer inzicht geeft, wat jouw doel is met de ruimte, die je aan wilt pakken.

Een goede voorbereiding is het halve werk:)

Om de groep overzichtelijk en persoonlijk te houden, hou ik het aantal deelnemers op min 4- max 6. Zo is er ook ruimte voor persoonlijke begeleiding en ervaar ik ook, dat de deelnemers samen ook tot mooie oplossingen komen.

Dit zijn 3 zaterdagochtenden van 9:30 – 13:00 uur in de Gelderlandfabriek in Culemborg. Dit ligt aan het Station en ook parkeren is hier gratis.

Uit ervaring weet ik, dat zodra je echt met jouw interieurplan aan de slag gaat, er altijd nog vragen en uitdagingen zijn, waar je graag nog even een reactie of feedback op wilt.

Vandaar mijn idee, om deze Trip Down Interior Lane goed af te sluiten in de vorm van een gezamenlijke lunch. Hierbij krijgt iedereen nog de gelegenheid om vragen te stellen en eventuele resultaten al te delen. Dit zal plaatsvinden in het restaurant La Volta in de Gelderlandfabriek.

Enthousiast, maar nog vragen? Mail, bel of app me en ik licht het e.e.a. graag toe.

Data:

Zaterdag 23 oktober 09:30 – 13:00

Zaterdagmorgen 6 november 09:30 – 13:00

Zaterdagmorgen 20 november 09:30 – 13:00

Zaterdagmiddag 11 december ( terugkomochtend incl. lunch vanaf 11:00 uur )

De kosten voor deze Concrete & Persoonlijke begeleiding bedragen € 444,00 incl. btw

Je weet het al en wilt je aan melden,  dan kan dat via onderstaand contactformulier of telefonisch op 06-146 88 208.

Tot ziens in de Gelderlandfabriek!

Contactformulier