StudioC3

StudioC3 is ontstaan uit mijn grootste passies; creëren, mensen helpen & interieur.

Na het afronden van de opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht in 2000, ben ik, na verschillende interieurcursussen en avondopleidingen,  in 2004 begonnen aan de HBO- opleiding Interior Stylist aan de Saxion Hogeschool in Deventer.

Naast deze opleiding werkte ik tevens in de functie van interieurontwerpster bij een projectmanagementbureau. Dit waren met name projecten in de short-stay, studentenhuisvesting, vakantieparken & zorginstellingen. Deze projecten adviseerde & begeleide ik vanaf ontwerp tot en met oplevering.

In de jaren daarna heb ik tevens de nodige ervaring opgedaan als interieuradviseuse bij een eigentijdse woonwinkel en als interieurontwerpster bij een totaalinrichter van projecten, met name in de zorg en bijbehorende horeca.

Vanaf sept 2008 sta ik ingeschreven en is StudioC3 een feit! En daar geniet ik nog steeds elke dag van.

In de loop der jaren heb ik me omringd met mensen, die mijn passies delen en net zo enthousiast zijn. Nu heb ik een fijne groep mensen om me heen, die gespecialiseerd zijn in o.a. vloeren, ramen, verlichting, maatwerk meubilair, wall-visuals, fotografie en schilderwerk. Zij vullen mij aan, adviseren mij en zorgen dat we samen het maximale resultaat behalen.

StudioC3: voor een Creatief, Compleet & Concreet interieuradvies!