Hi, ik ben Christel en ik inspireer je graag door je anders naar je leefomgeving te laten kijken.

Vaak is er veel meer mogelijk, dan dat je zelf van te voren of als je er (letterlijk & figuurlijk ) in zit, kan bedenken of ervaren. We blijven vaak teveel in het hoofd zitten met de leuke ideeën en producten, die we her en der zien.

De samenhang, het geheel, het bindende ‘sausje’ ontbreekt vaak nog.

Hoe krijg je wat je (be)denkt in je hoofd, goed in je huis vormgegeven?

Een belangrijke stap, die volgens mij eerst gezet moet worden, is om de ideeën en behoeftes ook echt te ‘voelen’. Met andere woorden, hoe graag wil JIJ dit? Of kies je voor safe en kijk je wat de trends zijn? Zodat het in iedergeval als totaalplaatje klopt?

‘ Van je HOOFD, via je HART, naar je HUIS ‘

Het start altijd met een uitgebreid face to face intakegesprek bij jullie thuis. Immers het gaat om jullie in jullie eigen vertrouwde omgeving. Door te luisteren, kijken, te vragen & ervaren, krijgen we samen meer inzicht in wat de werkelijke behoeftes zijn. Als de juiste sfeerbehoefte helder is, dan kan ik Concreet aan de slag met de vormgeving hiervan in indelingen, kleuren, materialen, producten & verlichting.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Het maken van een interieurplan is een proces, een heel erg leuk proces en hoe lang dat proces duurt,  is elke keer weer anders.

Ik werk graag samen, samen met jullie, maar zeker ook met de vakmensen & specialisten, die ik in de loop van deze 18 jaar om me heen heb ‘verzameld’.

We delen dezelfde passies en zij zijn minstens zo enthousiast.

Ik werk o.a. samen met de mensen van Studio Kleurmerk B.V., BuroWien, Jongenengel Onderhout, Multisponsor, MyBeam & VerwoertKlussenbedrijf. Ik kan bij ze terecht voor o.a. vloeren, raambekleding, verlichting, projectbegeleiding, interieurbouw, wall-visuals, fotografie en schilderwerk. Doordat we samen onze kennis, ervaring & expertise bundelen, ben ik ervan overtuigd, dat we het maximale resultaat behalen.

StudioC3; Ontstaan uit mijn grootste passies: Creëren, mensen inspireren & interieur.