Wat kan je verwachten?

 

Geen 1 mens is hetzelfde; overal en altijd zijn de wensen & behoeftes van iedereen anders, omdat iedereen zich in een andere omgeving prettig voelt. Gelukkig wel, want zo kan je er de invulling aan geven qua sfeer, waarbij jij je helemaal happy voelt!

Mijn manier van werken is erop gericht om de ideeën, wensen & verlangens van de beoogde sfeer vanuit jullie hoofd, door het gevoel (hart) te laten toetsen, voordat ik het vorm ga geven in je huis.

Mijn adviezen zijn dan ook gericht op de mens en niet op producten & trends van het moment.

Dat maakt mijn werk ook zo afwisselend, creatief & uitdagend en zeker niet standaard!

Ik zie het echt als een CREATIEF PROCES, dus de tijd, die we hiervoor nodig hebben, is altijd anders.

Ik neem uitgebreid de tijd om persoonlijk kennis te maken om de hoofden leeg te maken van alle wensen, eisen, ideeën, woondiscussies & twijfels, die er vaak nog zijn. Klanten zeggen vaak aan het einde van een intake: ik voel me nu al helemaal leeg & rustig in mijn hoofd. ( Klopt, want ik heb alles als een trechter in mijn eigen hoofd gestopt:) Dit is zoals het bij mij werkt, al ruim 18 jaar.

Hierbij komen we al vrij snel tot het beoogde gevoel van de sfeer in de ruimte. Is dit echt een behoefte vanuit jezelf, of omdat de buren, vrienden of familie dat sfeertje ook in huis hebben? Of heb je het voorbij zien komen op tv? Niet erg, maar we gaan kijken of dat ook jouw werkelijke behoeftes zijn, of dat het een keuze is van ‘better be safe than sorry’.

We gaan dus echt even de verdieping in! Dit heeft tijd nodig, en die tijd neem ik graag, omdat ik weet, dat we dan het resultaat krijgen qua sfeer, die jullie ECHT verlangen! Ook al bedenk je dat nu nog helemaal niet. Ik weet uit ervaring, dat er hele mooie verrassende oplossingen & creaties ontstaan, gedurende het proces!

Gedurende het ONTWERPPROCES hebben we regelmatig contact en ook hebben we tussentijds momenten, al dan niet online, om bij te schaven waar nodig.

Naast het persoonlijk contact, zit mijn kracht en plezier ook in het tot in detail vormgeven, van de beoogde sfeer in een CONCREET digitaal document met indelingen, 3D-Visualisaties, materialen, kleuren & producten.

Hiervan krijg je ook de Concrete kleuren, materialen, maten & producten.

Dit alles neem ik weer persoonlijk door.

Met dit Concrete uitgewerkte interieuradvies heb je de handvatten, die je nodig hebt en kan je zelf doelgerichter aan de slag om de juiste sfeer in je HUIS te brengen. Stapsgewijs, maar met een duidelijk beeld van het beoogde resultaat. Scheelt veel tijd, geld & frustraties!

 

Interieuradvies op maat

Iedereen is anders & geen huis is hetzelfde. Daarbij zijn ieders interieurvragen & wensen ook weer anders. Dus daarom kom ik eerst graag vrijblijvend langs om dit goed in kaart te brengen om vervolgens een passende offerte te maken.

Een interieuradvies van mij, bestaat  uit een uitgewerkt document met 2 verschillende indelingsopties,  3D-visualisaties, sfeerbeelden en Concrete materialen.

Dit advies kan je uitbreiden met o.a. een basis lichtplan & armaturenvoorstel en een Concrete product lijst.  Ook kan ik verder meedenken over & uitwerken van  (wand) decoratie, styling & maatwerk interieur.  Hiervoor maak ik een aparte offerte.

 

VAN JE HOOFD, VIA JE HART, NAAR JE HUIS!

 

Nog vragen?

Neem zeker even  Contact op!

Dan weet je ook gelijk of er een klik is. En heel belangrijk, of er het vertrouwen is, dat ik alle ideeën, wensen & behoeftes begrijp en juist kan vormgeven & vertalen in jullie woon, leef of werkomgeving.

Op basis van dat vertrouwen ontstaat er een mooi advies, waar jullie zelf weer verder Concreet mee aan de slag kunnen.

 

Tot ziens!