Wat kan je verwachten?

 

Geen 1 mens is hetzelfde; overal en altijd zijn de wensen & behoeftes van iedereen anders, omdat iedereen zich in een andere omgeving prettig voelt. Gelukkig wel, want zo kan je er de invulling aan geven qua sfeer, waarbij jij je goed voelt!

Mijn manier van werken is erop gericht om de ideeën, wensen & verlangens van de beoogde sfeer vanuit jullie hoofd te verwerken in de vormgeving van de ruimtes, zodat deze juiste sfeer ook daadwerkelijk ontstaat!

Mijn adviezen zijn dan ook gericht op de mensen & wensen en niet op producten & trends van het moment.

Dat maakt mijn werk ook zo afwisselend, creatief & uitdagend en zeker niet standaard!

Ik zie het echt als een CREATIEF PROCES, dus de tijd, die we hiervoor nodig hebben, is altijd anders.

Ik neem uitgebreid de tijd om persoonlijk kennis te maken om jullie hoofden leeg te maken van alle wensen, eisen, ideeën, woondiscussies & twijfels, die er vaak nog zijn.

Klanten zeggen vaak aan het einde van een intake: ik voel me nu al helemaal leeg & rustig in mijn hoofd. ( Klopt, want alles zit dan in mijn hoofd;) Dit is zoals het bij mij werkt, al ruim 20 jaar.

Daarna komt het creëerproces en dit heeft tijd nodig, en die tijd neem ik graag, omdat ik weet, dat we dan het resultaat krijgen qua sfeer, die jullie ECHT verlangen! Ook al bedenk je dat nu nog helemaal niet. Ik weet uit ervaring, dat er hele mooie verrassende oplossingen & creaties ontstaan, gedurende dit proces!

Gedurende het ONTWERPPROCES hebben we regelmatig contact en ook hebben we tussentijds momenten om bij te schaven waar nodig.

Naast het persoonlijke contact, zit mijn kracht en plezier ook in het tot in detail vormgeven van de beoogde sfeer in een CONCREET interieuradvies.

Dit interieuradvies kom ik weer persoonlijk doornemen.

Met dit Concrete uitgewerkte interieuradvies heb je de handvatten, die je nodig hebt en kan je zelf doelgerichter aan de slag om de juiste sfeer in je HUIS te brengen. Stapsgewijs, maar met een duidelijk beeld van het beoogde resultaat!

 

Interieuradvies op maat

Iedereen is anders & geen huis is hetzelfde. Daarbij zijn ieders interieurvragen & wensen ook weer anders. Dus daarom kom ik eerst graag vrijblijvend langs om dit goed in kaart te brengen om vervolgens een passende offerte te maken.

Dan weet je ook gelijk of er een klik is. En heel belangrijk, of er het vertrouwen is, dat ik alle ideeën, wensen & behoeftes begrijp en juist kan vormgeven & vertalen in de sfeer die jullie willen in de ruimte(s).

Op basis van dat vertrouwen ontstaat er een mooi advies, waar jullie zelf weer verder Concreet mee aan de slag kunnen.

VAN JE HOOFD, VIA JE HART, NAAR JE HUIS!

 

 

Tot ziens!