Suzan de Lange

Owner/ Advocaat Advocaten van Nu

December 19, 2019, Suzan was a client of Christel’s

Christel heeft een zeer goed oog voor sfeer en kleuren. Dit talent zet zij in zeer veel verschillende ruimtes in. Of het nu een kleine woonkamer of juist een industriële omgeving is, dat maakt voor Christel niet uit. Daarnaast is Christel zeer enthousiast over haar vak, waardoor je heel makkelijk aan haar lippen hangt als ze over haar ideeën vertelt. En, tot slot, is ze een zeer prettig, eerlijk en betrouwbaar mens, waardoor werken met haar heel fijn moet voelen.

Godelieve De Vries

Beleidsadviseur facilitaire zaken en huisvesting

December 14, 2019, Godelieve was a client of Christel’s

Christel was voor mij en voor de organisatie een inspiratiebron, de inrichting en uitstraling van de hoofdlocatie staat na 13 jaar er nog fris bij. Christel heeft zich vooral bezig gehouden met het oppompen van de inrichting van onze dag en nacht behandelgroepen. Gezellig en huiselijk voor de jongeren meer zoals thuis. Vooral haar open houding en goede communicatie hebben ertoe bijgedragen dat groepsleiding en jongeren zich betrokken voelden. Kortom een persoon waar je heel veel aan kunt overlaten. Warm aanbevolen ! Godelieve de vries Beleidsadviseur facilitaire zaken Combinatie Jeugdzorg.

Anne-Marie de Haan

Full Stack Web Developer – JavaScript(ES6), NodeJS, Express, MongoDB, ReactJS

November 19, 2019, Anne-Marie was a client of Christel’s

Afgelopen zomer heb ik bij Christel een hele leuke workshop gevolgd. Christel is creatief, heeft leuke ideeën en is zeer gastvrij. Aan het eind van de ochtend ging ik met een mooi plan naar huis voor het restylen van mijn woonkamer. Een aanrader!

Ralph Meijer

Directeur bij Cadillon International BV

November 8, 2019, Ralph was a client of Christel’s

Christel is een veelzijdig talent en heeft voor mijn bedrijf #Lanterfant een prachtige concept store ontworpen. Daarnaast schakelen we Christel graag voor de styling van onze fotoshoots. Inmiddels heeft Christel ook een fantastisch ontwerp geleverd om van onze ongebruikte zolder een prachtige master bedroom te maken die eigenlijk het predicaat hotelsuite verdient!

Leon Jordaan

Vescom Nederland

November 1, 2019, Christel was a client of Leon’s

StudioC3 is de professionele vertaling van Christels creatieve en inspirerende kijk op design. Mooie samenhangende inrichtingen met frisse en uitdagende kleuren paletten, erg uitnodigend en passend voor de ideeën waar je zelf mee loopt. Altijd fijn om met Christel te mogen samenwerken. Of het nu gaat om een woonkamer, hotel of zorg omgeving de eigenzinnige stijl van Christel maakt het voor mij altijd een fijne plek.

Victor Lommers

Co-owner bij Topkwaliteit Vloeren BV

November 1, 2019, Christel worked with Victor in the same group

Christel is een interieurdesigner pur sang! Ze onderscheidt zich vooral door haar inlevingsvermogen: Door aandachtig te luisteren en goede vragen te stellen, maakt ze vervolgens een “spot-on” vertaling in haar ontwerpen. Door haar enorme drive en met haar creatieve geest ‘kruipt’ ze als het ware in de huid van de doelgroep én opdrachtgever. Ik vind het persoonlijk vooral knap als niet alleen functionaliteit, maar daarnaast zélfs de gewenste sfeer neergezet wordt. Christel heeft dat talent. Last but not least: Fijn communiceren met deze sympathieke dame.

Daniël Maassen

Consulent verhuur Woonpunt

November 1, 2019, Daniël was a client of Christel’s

In 2010 en 2011 met Christel’s creatieve advies en ideeën in totaal 69 studio’s mogen inrichten in hartje Maastricht. Een prettige samenwerking met fantastisch resultaat!

Arianne van Staveren

PD Manager at Bain & Company

November 7, 2019, Arianne was a client of Christel’s

Christel heeft mij zeer goed en professioneel geholpen met de inrichting van mijn huis. Ze luistert goed naar de persoonlijke wensen en maakt een mooi advies op maat (en budget). Ik ben super blij met de inrichting van mijn huis.

Albert Wijnen

Owner, DUO Ontwerp & Webdesign

November 4, 2019, Christel worked with Albert in the same group

Christel is creatief, vakbekwaam en toont initiatief. Kortom, het is prettig samenwerken.

Nancy Dingemans

Product Owner bij Transavia

November 5, 2019, Nancy was a client of Christel’s

Christel heeft ons al een aantal jaren terug perfect geholpen met haar adviezen. Met name voor onze woonkamer zaten we met een aantal vragen over stijl en kleur en hoe dit aan te pakken. Bij haar bezoek luisterde Christel goed naar onze wensen en bracht de huidige situatie in kaart dmv het nemen van foto’s. Vrij snel na haar bezoek kregen we van haar een (digitaal) boekwerkje vol onderbouwde adviezen met daarbij verschillende gerichte suggesties van producten (bijvoorbeeld meubels, lampen, etc.) inclusief online links waar deze verder te bekijken en/of kopen. Het fijne hiervan was dat we hierdoor wisten in welke hoek wij moesten zoeken en op basis daarvan konden we zelf verder en hebben we gefaseerd een aantal mooie meubels en lampen gevonden die perfect passen in ons huis en waar we nog steeds geen spijt van hebben.

Han Brinkman

DGA W2 Moments | Marketing Strategies

November 4, 2019, Han managed Christel directly

Christel heeft een aantal jaren in onze interieurstudio gewerkt. Dit was een prettige tijd omdat ze zowel punctueel als creatief was, waardoor haar plannen altijd én op tijd af kwamen, én voorzien waren van wat extra interieuradviezen! Bovenal heb ik Christel leren kennen als een fijne persoonlijkheid, die met een gezonde dosis humor in het leven staat!

Hans Koldenhof

Gepassioneerde projectinrichter in de zorg.

November 3, 2019, Christel worked with Hans in the same group

Met Christel heb ik afgelopen jaren veel mooie projecten in de zorg mogen inrichten. Christel legt het met haar enthousiasme, passie en kennis altijd weer een verrassend en mooi concept op tafel voor de specifieke zorgmarkt of ander marktsegment. Zeker aan te bevelen!

Monique Kleijn

LifeCoach bij KleijnCoaching. Docent Frans en coach bij Mill-Hillcollege. Docentencoach bij GoudGrijs

November 1, 2019, Monique was a client of Christel’s

Christel is allereerst een heel gezellig mens! Ontzettend creatief en altijd bezig met ontwerpen, nieuwe ideeën, creëeren, kleur etc. Ze blijft ideeën aandragen en meedenken. Ze biedt een compleet plaatje en laat het niet los totdat het eindresultaat behaald is.

Bob Kern

3D Visuals en Animaties – 3D Artist voor high-end, fotorealistische artist impressions en animaties

November 1, 2019, Christel worked with Bob in the same group

Toen Christel nog werkzaam was bij W2Moments hebben wij met grote regelmaat samen mogen werken. Naast het feit dat Christel een fijne persoonlijkheid heeft en prettig is om mee samen te werken, weet ze ook heel goed de juiste sfeer en styling te vinden die een interieur nodig heeft. Niet alleen omdat het er dan veel mooier uit gaat zien, maar ook zodat de bewoners zich echt thuis gaan voelen.

Marcel van Dijk

Owner / Director at Charme Hotel – Auberge De Hilver at Charme Hotels

November 5, 2012, Marcel was a client of Christel’s

Still enjoying the benefits of her work. We still receive compliments

Ernst de Moel

caretaker international students at DUWO studenthousing

November 5, 2012, Ernst worked with Christel but at different companies

Christel I can recommend because she: Is accurate. Keeps her promises. Got humor. Is reliable to work with.

Arno Ravestein

Managing Director at FEConcepts

November 7, 2012, Arno was a client of Christel’s

For Sammic Nederland we hired Christel to support us with developing a new campaign for the Horecava exhibition. As part of this campaign Christel designed a brochure that was unique because of her fresh, creative ideas. This brochure was such a success that it has become an inspiration for the promotional campaigns of many of our international partners. Working with Christel is a great pleasure for us, she is creative, full of energy and has a great positive attitude. Whenever we have a new assignment, Christel is on top of our list.

Imke Marks

Vitaloog®, Vitaliteits- en leefstijlcoach bij MakkersVitaal

November 8, 2012, Christel worked with Imke in the same group

Christel Tolenaars is een uitstekende professionele interieurstyliste! Ik heb altijd plezierig met haar samengewerkt en als u op zoek naar interieuradsvies zou ik zeker met haar een afspraak maken!

Irma de Haas

Commercieel medewerker / Lease adviseur voor KeyCar & Fleximo

November 23, 2012, Christel worked with Irma in the same group

Christel is een gezellige, spontane collega, die haar werkzaamheden goed georganiseerd uitvoert. Ze weet wat ze wil en uit dit dan ook in haar plannen met betrekking tot de inrichting en styling van diverse projecten. Door haar overzichtelijke manier van werken, maakt zij het mogelijk dat ook uitvoerende teams (montage) inzicht hebben in hetgeen van hen verwacht wordt en de juiste sfeer te creëren bij het realiseren van een project.

Mechel van Dort

Owner, Mechel B.V.

February 7, 2013, Mechel was a client of Christel’s

Christel is voor ons bedrijf en onze klanten een waardevolle aanvulling (geweest), met haar advies en creativiteit, hebben wij al meerdere keren een woning verkocht mede door haar! Dus voor ons het gewenste resltaat, daarom kunnen wij Christel dan ook van harte aanbevelen.

Yasemin Bagci

Teammanager studentenhuisvesting en gebiedsteams Breda bij Alwel

February 9, 2013, Yasemin was a client of Christel’s

Christel heeft ons geholpen aan het fantastische interieur voor Studentencampus Easy Street. De entree, lounge, bibliotheek en gemeubileerde woon- en slaapkamers zien er hip uit en worden dagelijks gebruikt. Ze is erg klantgericht.

Colette Van Der Linden

CEO at Wellco

August 17, 2016, Colette was a client of Christel’s

Fijn met Christel aamengewerkt voor onze nieuwe Wellness-Premium brochure. Christel heeft een hele goede kijk op styling, bereidt zich optimaal voor, is praktisch en creatief in de operationele aanpaken gaat 100% voor een goed eindresultaat. Daarnaast is ze ook nog eens een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken!

Rosanne Dijkstra

Trajectbegeleider Schulddienstverlening bij Gemeente Utrecht

November 1, 2019, Rosanne was a client of Christel’s

Christel heeft ons diverse keren geholpen met ons interieur. Met haar advies is onze woonkamer in balans wat ons veel rust heeft gegeven. Ze heeft een goed gevoel wat wij mooi vinden. We raden haar zeker aan!

Lynne Hobé

Student European Studies at The Hague University of Applied Sciences

November 1, 2019, Lynne was a client of Christel’s

Ik heb Christel gevraagd om ideeën te bedenken voor het inrichten van mijn 21 vierkante meter studio met de huidige meubels die ik in mijn bezit had. Met de juiste informatie wist zij drie unieke creaties te bedenken inclusief tips en tricks. De communicatie verliep vloeiend en snel. Dit maakt het allemaal samen heel fijn om juist aan haar advies te vragen!

Arthur van Beek

Global Portfolio Manager Locks GPS

November 1, 2019, Arthur was a client of Christel’s

In 2017 heeft Christel, op aanraden van vrienden van mij, de inrichting van mijn huis bedacht en geholpen met de aanschaf ervan. Nadat ik mijn huis volledig gerenoveerd had, wilde ik dat mijn huis een gezellig, niet te volle en huiselijk uitstraling zou krijgen. Dit met een balans tussen de stijlen “modern” en “jaren 30”. De focus lag op de woonkamer en de slaapkamer van mijn dochter maar Christel heeft ook meegedacht over de invulling van de overige ruimtes in mijn huis. Ze heeft goed geluisterd naar de de dingen die ik belangrijk vond. Dit heeft ze weten te verwerken in een voorstel waarin haar expertise mbt; het kleurgebruik, het invulling geven aan een ruimte, het samenspel tussen binnen en buiten, het functioneel gebruik van de ruimte en mijn wensen, samen kwamen tot een geheel. Het was erg prettig om dit onder leiding van Christel dit traject te doorlopen. Nog dagelijks geniet ik van het interieur zoals het toen is uitgewerkt en samengesteld. Kleine handig zaken, waar ik zelf nooit aan gedacht zou hebben, zorgen ervoor dat ik een comfortabel en huiselijk gevoel heb als ik thuis ben.

Referentielijst projecten:

 • Vertaling concept BakkieKoffie naar compleet interieuradvies, Schijndel
 • Showroom Lanterfant.eu, Geldermalsen
 • Fotoshoots, diverse locaties voor Lanterfant.eu
 • Compleet interieurplan, Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
 • Sfeer, materialen en Indelingsadvies Guesthouse, Tiel
 • Verkoopstyling & Visualisatie i.o.v. Witte Makelaars, Tiel
 • Interieurplan gezamenlijke ruimte, Basisschool Floriant, Tiel
 • Totaal inrichting diverse parken van Landal Greenparks, Nederland
 • Kleuradvies Triodosbank, Zeist
 • Kleuradvies, Design8, Tiel
 • Indelings & Kleuradviezen diverse zorglocaties in Nederland in samenwerking met W2Moments, Tiel
 • Persoonlijk interieuradvies in de woonwinkel eLiving, Utrecht
 • Interieurplan nieuw kantoorgebouw, C.T. De Boer, Nieuwegein
 • Kleur & materiaaladvies, Moment Massage, Tiel
 • Interieurplan Restaurant, Bowling met Sterren, Dordrecht
 • Interieurplan Restaurant, Bowlen met Sterren, Eindhoven
 • Interieurplan Talentenbos, gezamenlijke ruimte Rotondaschool, Tiel
 • Interieurplan gemeenschappelijke ruimtes groepen 1, 2 en 3, Rotondaschool, Tiel
 • Indelings & kleuradviezen diverse locaties in Nederland i.o.v. Ontwerpstudio Forbo Flooring, Bunnik
 • Styling fotoshoots t.b.v. brochure, Wellco/ Fitform, Best
 • Conceptadvies Centraal Boekhuis, Culemborg
 • Interieurplan kantoorruimte Alphafloor, Culemborg
 • Hotelkamers van ontwerp tot en met oplevering, Auberge de Hilver, Diessen
 • De entree, lounge, bibliotheek en gemeubileerde woon- en slaapkamers, Studentencampus Easystreet, Breda
 • Studentenkamers en shortstay, van ontwerp tot realisatie, Duwo Studentenhousing, Nederland
 • Interieuradvies gezamenlijke ruimtes, Stichting de Combinatie Jeugdzorg, Veldhoven
 • Diverse unieke hotelkamers & restaurant, van ontwerp tot realisatie, Auberge Vincent, Nuenen
 • Verkoopstyling & advies, Mechel B.V. Breda
 • Materiaal & kleuradvies Showroom Zijlstra, Tiel