Voor de basisschool Rotonda in Tiel heb ik meerdere openbare ruimtes mogen oppimpen. Het talentenbos was de eerste ruimte en al snel volgde de gezamenlijke ruimtes voor de kleuters.

Voor het Parkhotel Auberge Vincent heb ik alle hotelkamers tot in detail mogen ontwerpen en inrichten. Elke kamer heeft letterlijk en figuurlijk zijn eigen ‘handtekening’ gekregen. Ook in het restaurant hebben we meegedacht over de invulling van de juiste kleuren, materialen & producten.

Voor Auberge de Hilver heb ik de twee verschillende stijlen van de hotelkamers van begin tot en met het einde mogen bedenken & begeleiden. De kamers hebben een unieke sfeer gekregen in een prachtige omgeving.

Voor een heel leuk nieuwbouw project in Essendael Rhoon, mocht ik voor hele leuke mensen meedenken voor hun woonkamer & tuin.

Aan de hand van mijn interieurplan zijn ze aan de slag gegaan! Zie hier het resultaat van hun harde werken!

Voor een hele leuke basisschool in Tiel, mocht ik de lerarenkamer uppimpen!

Hierbij kwam ook veel maatwerk, wat het bouwteam van SKOR echt supergoed heeft gedaan! Trots op deze leuke en fijne samenwerking!

Voor Lanterfant.eu ben ik aan de slag gegaan om van de verdieping in de loods een heuse BRANDSTORE te maken.

Met behulp van de juiste vloer en supergave wallvisuals ( genomen door Fred van Ommeren tijdens de fotoshootdagen van dit prachtige merk!)

De brandstore in Geldermalsen is voor iedereen toegankelijk!

Voor een mooie woonboerderij in het prachtige Buren, ben ik vanaf de bouw betrokken geweest bij alle kleur- en materiaalkeuzes. Het uiteindelijke resultaat is warm, sfeervol en helemaal passend bij de bewoners.

Ook in een nieuwbouwwoning kan je een mooie eigen sfeer neerzetten. Het huis is licht en ruim, maar door de juiste indeling en kleur- en materiaalgebruik krijgt het toch een warme, intieme uitstraling.

Voor het  interieur voor Studentencampus Easy Street, heb ik de entree, lounge, bibliotheek en gemeubileerde woon- en slaapkamers ontworpen. Deze moesten er hip uitzien en geschikt zijn voor dagelijks intensief gebruik.