Tarieven

Allereerst wil ik graag benadrukken, dat het hierbij gaat om een indicatie van prijzen voor een persoonlijk en op maatgemaakt interieuradvies van StudioC3 en wat je hiervoor mag verwachten.

Geen 1 mens is hetzelfde en ook in het aanbod en de staat van huizen zit nogal wat verschil. Wil je een re-styling van je bestaande woning? Is dat met of zonder verbouwing of ga je verhuizen? En is dat dan naar een bestaande woning of nieuwbouw?

Overal en altijd zijn de wensen & de eisen voor iedereen anders. Gelukkig wel, want zo kan je er ook je eigen persoonlijke touch & sfeer aan geven!

Dat maakt mijn werk ook zo leuk, creatief & uitdagend en zeker niet standaard! Dus wat ik ook wil voorkomen, is dat ik persoonlijke wensen & eisen om ga zetten in vaste standaard interieurpakketten.

Ik begrijp wel, dat het fijn is om wat meer inzicht te hebben in de kosten van een interieuradvies en wat je er Concreet voor krijgt.

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend, dus neem zeker contact op! Dit is ook online mogelijk.

Dit gesprek plan ik altijd vooraf in, omdat je dan pas weet of er een klik is. En heel belangrijk, dat er het vertrouwen is, dat ik jouw/ jullie ideeën juist kan vormgeven en vertalen. Op basis van dat vertrouwen ontstaat er een mooi advies, waar jullie weer mee aan de slag kunnen.

Nog even meer weten over hoe ik werk en wat mensen ervan vinden? Je kunt ook even een kijkje nemen bij mijn reviews en mijn particuliere opdrachten. Hierbij krijg je beeld van wat ik zoal heb gedaan en delen mijn klanten hun ervaringen met mij als hun interieurvormgever.

 

Hieronder enkele mogelijke interieuradviezen van StudioC3

 

  • Advies aan huis

Na een online of telefonisch intakegesprek, kom ik bij je langs en bespreken we alle interieurwensen, eisen, uitdagingen, dilemma’s en vragen.

Je krijgt hier direct antwoorden op jouw interieurvragen. Na het bezoek maak ik hiervan een verslag, zodat je aan de slag kunt.

Prijs vanaf €295.-

 

  • Basis Interieurplan

Hierbij maak ik, na een kennismakingsgesprek & inventarisatie (op locatie of online), een document met daarin een sfeerbeeld, een indeling van de ruimte (plattegrond) en meerdere 3D-Visualisaties.

Kleuren & materiaaladvies wordt hierin meegenomen. Ondersteunt door stalen van de geadviseerde kleuren & materialen.

Dit advies neem ik persoonlijk door en eventuele aanpassingen neem ik hierin mee.

Je ontvangt een uitgewerkt document met de persoonlijke vormgeving van het interieur aan de hand van de woonwensen en eisen. Hiermee kunnen jullie zelf aan de slag en natuurlijk fungeer ik altijd als hulplijn, indien er vragen zijn of als er behoefte is om nog ergens over te brainstormen.

Prijs vanaf € 695,- , mede afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de ruimte(s).

*             Meerdere ruimtes meenemen in het plan, dat kan! Samen kijken we om welke ruimtes het gaat en maak ik een passende meerprijs.

 

  • Compleet Interieurplan

Na het kennismakingsgesprek & inventarisatie (op locatie of online) ga ik voor jullie aan de slag met een passend moodboard, die de juiste look & feel geeft. Daarnaast een 2- tal opties voor de indeling van de ruimte (plattegrond) en meerdere 3D- Visualisaties.

Dit ondersteun ik met de juiste combinatie van de verschillende kleuren, materialen & meubilair. Ondersteunt door de stalen van deze geadviseerde kleuren & materialen.

Je krijgt hierbij een basis lichtplan en een passend voorstel in armaturen.

Tot slot een concrete lijst met alle producten, accessoires & (maatwerk)specialisten.

Dit advies neem ik persoonlijk door en eventuele aanpassingen neem ik hierin mee.

Je ontvangt een uitgewerkt document met de persoonlijke vormgeving van het interieur aan de hand van de woonwensen en eisen. Hiermee kunnen jullie zelf aan de slag en natuurlijk fungeer ik altijd als hulplijn, indien er vragen zijn of nog ergens over te brainstormen.

Prijs vanaf € 1095,- , mede afhankelijk van de hoeveelheid en grootte van de ruimte(s).

*             Meerdere ruimtes meenemen in het plan, dat kan! Samen kijken we om welke ruimtes het gaat en maak ik een passende meerprijs.

 

  • Styling & Decoratie

Wil je graag dat ik meedenk, meehelp en meekijk voor het stylen van de ruimte(s) ? Of liever helemaal aan mij overlaten? Dat kan!

Shoppen en/of stylen op locatie.

Prijs per dagdeel €250,-

 

  • (1 op 1) Workshops, Cursussen & Inspiratie-avonden

Naast interieuradviezen, geef ik ook ( 1 op 1 ) interieurworkshops op locatie of bij mij thuis.

Prijs voor 1 op 1 workshop voor een dagdeel €125.-

Ook is het mogelijk om samen met een eigen groep vriendinnen, zussen, collegae een interieurworkshop te volgen in de Gelderlandfabriek te Culemborg. Data, tijden & prijzen op aanvraag.

Tevens geef ik in Tiel & Geldermalsen regelmatig inspiratie-avonden en georganiseerde cursussen & workshopmiddagen vanuit de Bibliotheek & Zinder.

Wegens de maatregelen, ligt dit helaas even stil, maar houd mijn website en instagram (onder aan pagina) in de gaten voor meer up-to-date informatie!

 

  • Zakelijk Interieuradvies

Zakelijk een interieuradvies nodig? Dat is zeker ook mogelijk. Na een kennismakings- en inventarisatiegesprek, maak ik graag een offerte op maat.

Voor diverse branches heb ik interieur & conceptplannen mogen maken en uitvoeren. Op de pagina zakelijk zijn meerdere projecten terug te vinden. Ook vind je hier een referentielijst terug van mijn zakelijke klanten.

Niet alleen een interieuradvies,  maar ook ( gedeeltelijke) projectbegeleiding? Ook dat is bespreekbaar.

 

Staat jouw ideale advies er niet bij?  Of liever een online advies?

Laat het me weten!

Ik denk graag in Concrete mogelijkheden!

 

Tot ziens!

Alle prijzen zijn incl. btw.

Buiten een straal van 30 km, reken ik 0,35 ct per/km. Dat geldt voor alle bezoeken op locatie vanaf Tiel.